2017 Saat Modası

0
2.442 views

Takı sektörü kimi zaman bilmediğimiz bir kombini bize yapmayı öğretirken; kimi zaman da farklı modellerden yola çıkarak bize yeni bir tarz kavramını öğretmeyi başarmaktadır. Bir bayan olarak en iyi şekilde takip ettiğinizi düşündüğünüz modanın bile aslında sizin gerinizde kaldığını daha sonra fark edebilirsiniz. Bu senenin yeni modası da gözler önüne serildi. 2017 saat modasının özellikleri kendisini belli etti.

2017 Saat Modası

2017 yılına girdik ve artık bu yılı da yarılamak için ayları gönderip durmaktayız. 2017 yılı içerisinde saat takan bir bayansanız ya da takım elbiselerinizde saat kullanmadan dışarıya çıkamayan bir beyefendiyseniz; mutlaka rehber yazımızı okumanızı siz saat severlere tavsiye etmekteyiz.

2017 saat modası kapsamında bazı kavramlar ya da modeller bizim anahtar kelimemiz niteliğinde olmalıdır. Örneğin; bu sene saat alacaklar varsa mutlaka, gösteriş, beyaz, taşlı ve rose kaplamalı kelimelerini aklından çıkarmaması gerekiyor. Yeni yılın en gözde rengi berraklığı ile göz kamaştıran beyaz olduğundan dolayı 2017 yılında beyaz renkli saatleri asla geri çevirmeyin.